Контакт
Ваше име:

Ваш е-маил:

Тема:


Порука:
 
 
 
Контакт:
    Адреса: Народни парк бб
    Рецепција: +381 24 875-163
    Фаx: +381 24 874-810
    е-маил: оФФице@бања-кањиза.цом

Резервације:
    Продајна служба: +381 24 875-357
    е-маил: резервације@бања-кањиза.цом

Припреме спортиста и опоравак радника:
    Служба маркетинга: +381 24 874-725      
    е-маил: оФФице@бања-кањиза.цом

Медицинска рехабилитација:
    Главна сестра рехабилитације: +381 24 873-198
    е-маил: главнасестра@бања-кањиза.цом

Набавка робе и материјала:
    Служба комерцијалних послова: +381 24 875 826      
    е-маил: комерцијала@бања-кањиза.цом