"Ako želite da učinite nešto više za sebe, za svoje zdravlje, za svoju budućnost, obratite nam se sa poverenjem.

Naši stručnjaci će se pobrinuti za Vas uz pomoć naših bogatih prirodni resursa (lekovita voda i peloid).

Ljubazno, gostoljubivo osoblje učiniće Vaš boravak ugodnim, jedinstvenim i nezaboravnim.

Ukoliko želite lečenje, oporavak, preventivu, relaksaciju, wellness, rekreaciju i sport, budimo mi Vaš izbor, jer Banja Kanjiža 100 godina čuva Vaše zdravlje."

Na pašnjaku, 6 km od Kanjiže, 1907. godine bila su dva arteška bunara, radi napajanja stoke. S obzirom na povećane potrebe, pastiri su se obratili gradskim vlastima sa molbom da se izbuše još dva bunara. Već u maju 1908. godine bio je izbušen novi bunar. Voda iz tog bunara je imala žućkastu boju, a iz cevi je izlazio zapaljiv gas. Takve karakteristike vode su bile dovoljne da nastanu razne legende o lekovitom svojstvu bunara.

Novo zdanje Banje "Aquamarin" završeno je 1979. godine, a počelo je sa radom 1. januara 1980. godine, sa kapacitetom od novih 150 postelja. Novi objekat ima kompletan terapijski blok, sportsku halu, dva zatvorena bazena, restoran za 300 gostiju i sve druge sadržaje za hotel sa tri zvezdice.

U procesu razvoja Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Banja Kanjiža" iz Kanjiže, uvođenje sistema kvaliteta predstavlja POTREBU.
Sistem kvaliteta je PROCES, a ne trenutak.
 

Upoznajte se sa našim stručnim osobljem, koje brine o Vašem zdravlju.