Banja Kanjiža je 2003. godine uvela nove, savremene usluge wellness sadržaja, koji nude relaksaciju pomoću prirodnih resursa, koji objedinjuju regeneraciju, osveženje, rekreaciju, prevenciju i negu lepote uz stručni nadzor.

Od početka do danas, wellness program se proširio. Po svim sadržajima i karakteristikama u potpunosti odgovara svetskim standardima i čeka svoje goste u prelepom , novom ambijentu.

WELLNESS - PRIJATELJ VAŠEG ZDRAVLJA
(zakazivanje obavezno putem telefona: 024 875 163)

Termoaroma terapija je prirodan način unapređenja i održavanja dobrog zdravlja kao i pozitivnog mentalnog  stanja, kroz užitak u predivnim prirodnim mirisima. Ovom terapijom poboljšava se lokalna cirkulacija, održava tonus  mišića i pospešuje izbacivanje toksina iz organizma.

Zbog svog prijatnog mirisa i izgleda čokolade, tretman deluje opuštajuće i osvežavajuće. Neguje  suvu dehidriranu kožu, umiruje i daje joj elastičnost. Tretman je namenjen svima, a posebno se preporučuje osobama koje su bile izložene UV zracima.

Tretman algama poboljšava strukturu kože, nadoknađuje izgubljene minerale u koži, oslobađa toksine i razgrađuje masnoće.

Masaža stimuliše, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice. Masaža neguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom, njome se iz tela otklanjaju štetne materije, razgrađuje se celulit i telo se dovodi u stanje prirodne ravnoteže.

Limfni sistem predstavlja  dodatak venskom sistemu sa kojem je tesno povezana, on reguliše količinu tkivne tečnosti u organizmu.
Limfnom drenažom smanjujemo naticanje zglobova, vrši se detoksikacija organizma, regeneracija tkiva, olakšava se hronična i akutna upala, smanjuje se celulit.